II FESTA ACTIVITATS NÀUTIQUES A LA PLATJA – COLABORA EL CLUB NÀUTIC BURRIANA

El Servei Municipal d’Esports, els clubs esportius nàutics, de la ciutat i les Escoles de la Mar de la Generalitat organitzen de forma conjunta la segona  Festa Nàutica de Borriana en la qual tots els assistents a la platja de l’Arenal el cap de setmana vinent de l’1 i 2 de juliol, podran practicar gratuïtament tots els esports nàutics que es poden realitzar en la ciutat.

El dissabte 1 i diumenge 2 de juliol, de 10 a 14 hores, els clubs i les Escoles de la Mar oferiran activitats per a conèixer els esports nàutics. A partir de les deu del matí del dissabte s’iniciaran les pràctiques esportives i les diferents activitats que tindran a la platja de l’Arenal com a marc privilegiat per a la seua realització.

El regidor d’Esports, Vicent Granel, ha animat a tots els veïns i veïnes de la ciutat, i també de tota la província que s’acosten fins a la platja de l’Arenal per a conèixer l’oferta d’esports nàutics que existeix a Borriana, «única en tota la província de Castelló». L’organització de la Festa Nàutica ha programat el desenvolupament de la jornada tant en la mateixa platja com a l’interior de l’aigua. Així, la iniciació per als menys experts arribarà amb els batejos de mar en vela lleugera, amb un total de quatre embarcacions “gamba” a la disposició dels participants. A més, també es realitzaran activitats d’iniciació de: caiac de mar en piragües individuals, paddle surf, rem amb fins a 3 embarcacions, windsurf i surf.

El cap de setmana de portes obertes en el qual s’impliquen de forma directa el Club de Surf Borriana, Windsurfing Club Borriana, Club de Regates Athletic de Borriana i el Club Nàutic de Borriana completa l’oferta amb les activitats a realitzar en la mateixa platja de l’Arenal.

Per a la celebració de la Festa Nàutica s’instal·laran carpes en les quals es podrà trobar informació sobre els diferents clubs que participen en l’esdeveniment, a més de les taules d’inscripció. La Festa Nàutica es tancarà el diumenge a les 14 hores.

II FESTA ACTIVITATS NÀUTIQUES A LA PLATJA – COLABORA EL CLUB NÀUTIC BURRIANA